Macha || Milano da mangiare

M A C H A is the new black!


Ahojte všetci! 
Dnes opäť pridávam zaujímavé miesto v Miláne kde môžte vyskúšať niečo netradičné a zároveň zdravé. Je to veľmi malá reštaurácia (ak to teda môžem tak nazvať). Má dokopy asi tak 5 malých stolov ale aj napriek tomu sú ľudia ochotný počkať aj 30min aby sa práve tu mohli napapať. Ide totiž o jedinečnú "kuchyňu" pretože do všetkého pridávajú MACHA.

Ale čo to vlastne je? Je to bio japonský zelený čaj a iba jedna porcia macha má rovnaké nutričné hodnoty ako 10 šálok obyčajného zeleného čaju. Obsahuje jedinečnú a silnú skupinu antioxidantov, ktoré z časti pomáhajú bojovať proti rakovine, no a zároveň aj z časti pomáhajú pri spomaľovaní tukov. Čo mňa však najviac zaujalo je že macha pomáha upokojiť myseľ zvyšuje sústredenosť aj pamäť a zlepšuje náladu :). Vďaka obsahu kofeínu naozaj dokáže vytvoriť stav jasnej mysle a čistej pozornosti pretrvávajúci niekoľko hodín.

Oni teda pridávajú takýto zelený prášok do všetkého. Od palaciniek až po cheesecake. No však nájdete tu aj jedinečné "sushi bowl" a dychvyrážajúci "macha burger". Tento burger totiž nie je zo žemle ale z avokáda! Proste prekrojené avokádo plnené lososom a uhorkov. Vyzerá to naozaj bombasticky a aj tak chutí! 

Verím že vás tento podnik zaujal a raz sa do neho aj vyberiete ale aby som bola úprimná dávajte si pozor na dve veci: v čase obeda a večere sa tam nehorázne načakáte a druhá vec ak si objednáte cheesecake alebo jednu z yogurtových mysiek nečakajte nič extra. Má to veľmi jednoduchú chuť a za tie peniažky to nestojí! To vám aj ja urobím doma lepšie! <3 


XoXo
Geguska

Komentáre

Obľúbené príspevky