Los Angeles.

Jedno z našich zastavení bolo mesto Los Angeles...mesto filmov a seríalov ❤️. 
Toto mesto sme si vybrali hlavne kvôli mojej mamine. Hneď vám poviem prečo. Nezostali sme tu dlho ale iba dva dni. No však môžem úprimne povedať že to naozaj stačilo. 

Ako prvé sme sa zastavili na kopci kde je Griffith Observatory. Naozaj je odtiaľ nádherný výhlaď. Presne taký ako v každom druhom americkom seríaly alebo filme keď si ide niekto zabehať :P. My sme však neboli vo vnútri pretože sa práve vtedy nedalo ale ak vy budete mať čas tak určite chodte! Neskôr sme zišli na známu pláž Santa Monica pri ktorej sú postavené asi tie najrozkošnejšie a najfarebnejšie domčeky aké ste kedy videli. Súčasťou pláže je aj mólo s množstvom zábavy. Je to niečo ako malý zábavný park aj s atrakciami. V centre sme samozrejme zašli aj na ulicu kde je chodník slávy no však bol to naozaj veľký šok. Nevravím že sa mi to tam nepáčilo ale naozaj to nespĺňalo ani trošku moje očakávania. Ten chodník a vlastne celá ulica vyzerala ako každá iná a vôbec nebola výrazná. Hviezdy na chodníku vyzerali akoby boli len makety alebo proste napodobeniny. No však napriek tomu všetkému to stálo za ten zážitok. Nemôže vyzerať všetko perfektne a rozprávkovo :).

Ďalej sme šli splniť dôvod našej návštevy. Totiž moja mamina je asi tá najväčšia a aj najlepšia fanúšička Marilyn Monroe a vždy veľmi túžila ísť aspoň na jej hrob. Nebolo ľahké ho nájsť ale podarilo sa nám to a mamina je z toho šťastná dodnes. 

Druhý celý deň sme strávili v Universal Studios. Ak to nepoznáte tak je to niečo ako Disneyland ale podľa mňa ešte lepšie. Proste čarokrásny zábavný park s horskými dráhami a strašidelnými domami. Nič tu nechýbalo a technika bola tak dokonalá až ste si mysleli že snívate...alebo že ste v inom svete :). Súčasťou Universal Studios je aj vláčik ktorý vás prevedie pomedzi "hangáre" v ktorých sa všetko známe natáča  aj cez umelo vytvorené ulice známych filmov alebo seriálov. Bol to naozaj dokonalý zážitok na celý život ❤️.


Beverly Hills


Griffith Observatory


Santa Monica Pier


práve tu sa končí slávna 66 Route


Santa Monica Beach


Rodeo Drive


Hollywood


Greta Garbo - podľa nej mám meno!


Universa Studios


X❤️X❤️
Geguska


Komentáre

Obľúbené príspevky